TILLBAKA

litenrarakaStor.png

Liten råraka

Riv en potatis (smakrik, fast sort) på rivjärnet (grova delen). Lägg i het stekpanna med mycket smör, salta och peppra. Vänd rårakan, så att båda sidorna blir gyllenbruna. Lägg på två lagom filéer sista minuter. Servera på tallrik, klicka på lite Creme Fraiche, smaksatt med paprika/chili.

 
 

michaelStor.png

michaelTitle.png

FRÅN FASA
TILL FÖRTJUSNING

"Från att - vid något som liknade "nollning" - ha blivit tvingad att dricka surströmmingsspad, fanns en viss skepsis, även vid vuxen ålder. Som krögare fick jag beställningar om surströmmingsskivor... Det var först när gode vännen Patrik Hannell bjöd på årliga surströmmingsskivor som smaklökarna började vänja sig. Jag har här tagit fram några små tapas, som garanterat även den skeptiske kommer att gilla. Själv har jag definitivt gått från fasa till förtjusning."