Årets fångst – en av de bästa någonsin!

 

Ibaten


Sen vår gav bra kvalitet på strömmingen

Årets fiske startade senare än vanligt, eftersom vi hade en mycket kall vinter och därmed sen vår. Vi började först i slutet av april, men har sedan under våren kunnat fiska den mängd som vi behöver för att kunna leverera de volymer våra kunder önskar.


Fast och bra kött
Kanske beror det på det kalla vattnet och den sena våren, vi vet inte riktigt, men helt klart är att kvaliteten på årets fångst är bland den bästa vi någonsin haft. Köttet är ovanligt fast och bra, vilket givetvis påverkar konsistensen även på slutprodukten - det vill säga den färdiga surströmmingen.


"Tonfisk" på Salteriet
Det har också varit ovanligt god stämning här på Fisksalteriet. Vi har investerat i en ny musikanläggning. Och det vi ju alla, att något som redan är bra gärna blir ännu bättre till glada toner. Under högsäsong har vi varit 16 stycken medarbetare som gjort allt för att våra kunder snart ska få tillgång till 2011 års surströmming signerad AB Gösta Hannells Fisksalteri.


Vecka 32-33 finns årets surströmming i din butik
Från vecka 32 och framåt kommer vi att leverera ut årets surströmming till din butik. Håll utkik i hyllorna! Receptblad finns att hämta och hittar du inte dessa är du givetvis välkommen in till vår receptsida.

Har du några frågor är du givetvis också välkommen att kontakta oss per telefon eller mail.

Baten